Kezelések

Tini illetve zsíros bőr kezelése

Melyek tartalmaznak minden lépést, amivel bőröd megtisztul és fellélegzik. A kezelés Martina Gebhardt féle biodinamikus Zsálya termékcsaláddal történik. Kiegészítve mindezt ha szükséges hidratáló, bőrradírozó Hidroabrázióval, illetve Safe Laser hatóanyagbevitellel. Ezt még megtoldhatjuk egy lazító masszázzsal és Hideg-meleg vasalással.

Clear kezelés

 A kezelés során minden lépésben a Clear cosmetic termékek jelennek meg. Igénybe vehető normál, száraz, érett és kevert bőrtípus esetén is. A termékekben felhasznált alapanyagok mind egytől egyig természetesek, ECOCERT minősítésűek. Ráadásul magyar, kézműves termékek, amelyek Pécsről származnak, Vilmos Krisztina kezei által alkotva. 

Rádiófrekvenciás kezelés

Rádiófrekvenciás ránctalanítás

 

Éveik számával sokaknak sajnos a ráncaik száma is növekszik. A bőr irha rétegében található kollagén a felelős bőrünk rugalmasságáért, tartásáért. A kollagén termeléséért felelős fibroblasztok a kor előrehaladtával egyre kevesebbet termelnek ebből az értékes fehérjéből. Ezáltal a bőr tartása, feszessége egyre gyengül. Ráncok száma pedig növekszik. 


Bőrmegújító AHA savas hámlasztás

Bizonyos, finom bőrradírozási formák otthon is elvégezhetőek és javasoltak is. Viszont a gyümölcssavas, AHA-, és BHA sav tartalmú készítmények használata inkább csak kozmetikai eljárásokban, szakember által végezve ajánlatosak.

Zsíros,- pattanásos,- pigmentált,- öregedő bőr esetén sikeres megoldás lehet ez az eljárás. 

Arc és dekoltázs teljes kezelés

Arc-, és Dekoltázs teljes kezelés prémium minőségű anyagokkal

 

Ha egy teljesebb élményt nyújtó, ellazító, kényeztető kezelést szeretnél, akkor ez neked a legjobb választás. A Martina Gebhardt által alkotott Shea-, Rózsa-, és Young & Activ termékcsaládok ebben a legjobb társaim. A kezelések fokozhatóak Hidroabrázióval, Safe Laser hatóanyagbevitellel, Hideg-meleg arcvasalással és természetesen egy csodás masszázzsal. 


AHURA Prémium kezelés

 Az igazi kényeztetés, ahol valóban a felhasznált anyagok adják a különleges élményt. Garantált, hogy ezek az anyagok nem csak a bőrődre kerülnek, hanem a magukban hordozott információkat is képesek átadni. Különleges készítésük során nem csak a tudás ötvöződik a gyógynövények hatásaival, hanem olyan alkímiai információkkal látják el őket, melyek inteligensen újraélesztik a bőr önműködését és saját gyógyulási képességit. 

Safe Lézeres kezelés

Önálló kezelésként is, de bármilyen kezelési sorba is beiktatható eljárás.

Happy aging kezelés

Amikor bizonyos külső és belső hatásokra illetve dohányzásból kifolyólag a bőr élettelen, sápadt, rugalmasságában erőt vesztetté válik, akkor bevethetünk egy kis pluszt.

Mezoterápiás arckezelés

Merőben új eljárás, mely a hatóanyagok bejuttatását segíti elő mélyebb rétegekben. Kezelés ajánlott erősen tápanyag hiányos, öregedő, ráncosodó bőr esetén.

LPG Endermolift!

A bőr fiatalításának, megújulásának illetve az öregedési folyamatok megelőzésének forradalmian új megoldása!