Magas rezgés a kozmetikumokban

Szerző: | feb 6, 2020

 

 Minden létező dolog energiából áll. Bizonyos rezgés áthat mindent és mindenkit. Mi magunk is egy energiahalmaz vagyunk, és van mindig egy meghatározott rezgésszámunk. Ami persze változhat sok mindentől. Befolyásolható és hol magasabb szinten rezgünk, hol alacsonyabban. Minden, amivel kapcsolatba kerülünk az hatással van erre az érzékeny energiarendszerre. Ezáltal természetesen hat ránk az az anyag is amivel érintkezik a bőrünk. Szokták mondani manapság, hogy az vagy, amit megeszel. De az is, amit magadra kensz. De miért is érdekes ez számomra?! Az általam a kozmetikai kezelések során használatos anyagok nem csak, hogy natúr, bio és demeter minőségűek, de tele vannak spagírikus esszenciákkal, vagyis életenergiával. 

 

Ahhoz, hogy megértsük a spagírika lényegét, meg kell ismerjük az alkímia gondolkodását, melynek egyik legfontosabb alaptétele az úgynevezett megfelelések törvénye, azaz: ami fent , úgy lent – ami lent, úgy fent. Ez tovább bővíthető oly módon, hogy: ami kint, úgy bent – ami bent, úgy kint. Ez lényegében azt jelenti, hogy minden létező szoros, belső kapcsolatban áll egymással, minden dolog valaminek az analógiája, annak mintájára működik. Így például a növények és az ásványok bizonyos bolygókhoz rendelhetők, az ember pedig a makrokozmosz kicsinyített mása, leképeződése, s mint ilyen, minden létezővel belső kapcsolatban áll. Minden egyes szervrendszer bizonyos bolygóhoz tartozik, és ugyanehhez a bolygóhoz társítható növényekkel és ásványokkal gyógyítható. Továbbmenve, a növényekben különleges gyógyító erő rejlik, s ennek az erőnek, más szóval energiának köszönhető a gyógyulás. A spagírika pontosan ezekkel az energiákkal dolgozik, és persze tudja, hogy a titokzatos erők salakanyagokban rejtőznek, s az a dolga, hogy a salaktól megtisztítsa azokat. A folyamat végén tiszta gyógyító erőt, elixírt kapunk. A valódi spagírikus esszencia azonban a szeparált, megtisztított alkotórészek újraegyesítéséből születik. Vagyis új anyag születik. Egy alkímiai szer, mely csodálatosnak tűnő gyógyhatásra képes. 

 

Ezeket a spagírikus elixíreket alkalmazva a termékekben kaphatunk olyan hatású anyagokat, melyek rezgésszint emelő hatásúak illetve homeopatikus hatásúak. Vagyis egy kozmetikai kezelés során nem csak maga az élmény ad nekünk kellemes, ellazult érzetet, hanem egy energiaszint emelő “bevonatot” is haza viszünk magunkkal, miközben a bőrünk öngyógyító folyamatai beindulnak.