Rólam

Kochné Kelemen Anikó vagyok, elhivatott kozmetikus

Hivatásomban a legfontosabb számomra, hogy mindenkinek azt nyújtsam, ami számára a legmegfelelőbb. Mindenkinek egyedi kezelésmódot nyújtva. Ötvözve a kiváló és megbízható anyagokat, a különleges bőr-, és testkezelésekkel.

Ha eljössz hozzám, veled foglalkozom kívülről és belülről. Testi-, lelki feltöltődést és törődést nyújtok számodra.

A holisztikus szemlélet alapján figyelembe veszem a testi, lelki, és szellemi egységet. Igyekszem olyan légkört kialakítani, ahol csak veled törődöm, a te igényeid alapján.

Ehhez választottam magam és a te számodra Martina Gerbhardt és az olasz Ahura  kiváló minőségű készítményeit. A magas minőségű Bio és Demeter tisztaságú anyagok a legmegfelelőbbet nyújtják ebben a szellemiségben. 

 

És hogy még egy álmom valóra válhasson kozmetikámban mindig igyekszem energetikailag tiszta teret nyújtani neked, ahol csak pozitív feltöltődést kaphatsz.
Ilyen szolgáltatások közül tudom ajánlani az Access Bars FaceLifting ránctalanító kezelését, amelyben átjár a fiatalító energia. 

A 100% tisztaságú anyagok közül az Ahura termékek alkímiai elvek alapján is készülnek. Ezzel felűlmúlhatatlan élményt és érzést adva. 


Lehetőség van rá, hogy kipróbáld a bio minősítésű francia Zao dekor smink kozmetikumokat is.

Van egy emlékképem gyerekkoromból. Olyan 8-9 éves kislány lehettem, még bőven a gyerekkorban. Nagymamám egyszer feltette a kérdést: – Na és te mi szeretnél lenni, ha nagy leszel?
A válasz valahogy automatikusan jött, hogy kozmetikus. Szerintem fogalmam sem volt ennek a kifejezésnek az értelméről. Valószínűleg még sosem találkoztam hús-vér kozmetikussal, azt sem tudtam, eszik-e vagy isszák. De hát a gyermeki lélek nem gondolkozik, tudja a dolgát.
Ahogy ez az esemény megtörtént, feledésbe is merült. Folyt az idő, velem forgott a világ. Figyelmem más felé terelődött, és valahogy el is nyomtam magamban ezt az érzést. Nem hallgattam szívem hívására.
Köztisztviselő lettem, nyomtam az irodai széket, kalapáltam az írógép billentyűit, számláztam, utaltam és még ki tudja mit nem csináltam. Csak épp nem bőrt ápoltam és szépítettem.
Aztán tettem még egy jó nagy kanyart, mert ízig-vérig kereskedővé váltam. Reggeltől estig lestem az emberek kívánságait, hogy mit szeretnének kapni cserébe a pénzükért. Beszippantott magával ez a munka sok évre. De csak addig míg családot nem alapítottam és világra hoztam két csodás gyermeket. Akik aztán elfoglalták életemet a nap 24 órájában.
Igazából viszont ez az esemény volt az, ami elindított egy úton. Egy úton afelé, hogy hivatásommá váljon ez a gyönyörű szakma. Kutattam, kerestem minden lehetőséget, ami vegyszer mentessé teszi az életünket, mint a testápolás, higiénia, mint a háztartás tisztítása terén. Amatőr módon elkezdtem otthon készíteni a mindennapi ápolási dolgainkat. És ahogy cseperedtek a gyermekeim egyre inkább nőtt bennem a tudásvágy. Újra felidéztem magamban, hogy mi is a szívem rejtett kívánsága. Felnőtt fejjel újra iskolapadba ültem, hogy a tudást és gyakorlatot megszerezzem, magamévá tegyem. És nagyon élveztem. Közben természetgyógyászatot is tanultam, alternatív módszereket. Ezeket a tudásokat, érzésekből fakadó ismeretet gyúrom most össze olyan komplexé, ami egyedivé teszi az eljárásokat.
És megérkeztem, itt vagyok azon a ponton, amit évek óta vártam. Kozmetikus lehetek tetőtől talpig. Vezethetem a saját kis szalonomat saját elképzeléseim alapján, szeretettel, tudással, odaadással.

És csak rád várok, hogy te is kipróbáld. Tisztelj meg a jelenléteddel!

Kochné Kelemen Anikó