A problémás illetve zsíros bőr mindig nagy gondosságot igényel. Ebben az esetben a faggyúmirigy folyamatosan termeli a faggyút, melyet a bőr felszínére ürít. Ezzel bezsírozva azt, hogy védelmet nyújtson a külső hatásokkal szemben. Ezzel párhuzamosan viszont folyamatos kezelést ígényel.
Egy ilyen kezelés során főként a bőr megtisztítására helyezzük a hangsúlyt. Első lépésként alapos arclemosással, bőrradírozással. Majd következik a bőr felpuhítása ózonos gőzzel (mely rögtön fertőtlenít is) illetve erre alkalmas géllel.
A hagyományos pórusok kézzel történő nyomkodása után gondoskodunk a bőrfelület fertőtlenítéséről  és megfelelő hatóanyagos pakolásáról, mely egyben összehúzó szerepet is betölthet. A kezelést segíti a magas frekvenciájú VIO, mely ózont képes előállítani, íly módon fertőtlenít.
Igény szerint a kezlési sort kiegészíthetjük Safe Lézeres eljárással, mely nyugtat, segít a kipirosodás helyre állításában, regenerál és erősíti a hajszálereket. Másik, választható gépi kezelési mód a HSR, hősokkterápiás modul, mely hő hatására az aknékat okozó Propione akne baktériumok elpusztításában van segítségünkre  Ezen kívűl, ha nem túl gyulladt a bőr érdemes egy  relaxáló masszázst is bevetni.

Tini arckezelés: 5.500,-

Zsíros bőr arckezelése: 6.500,-

Zsíros bőr kezelése + masszázs: 7.000,-

Zsíros bőr arc-, és dekoltázs kezelés masszázzsal: 8.500,-